Portret-, en Bedrijfsfotografie

 

Ik ben voornamelijk werkzaam als portret- en bedrijfsfotograaf maar ook reclamefotografie heeft mijn aandacht.

 

In de eerste plaats ben ik een mensen-fotograaf. Elk portret is een nieuwe uitdaging. Ik wil dat mensen zich op hun gemak voelen waardoor ze zich voor me openstellen.  Dan krijg je de mooiste foto's.

 

Ik werk altijd op locatie. Dit betekent dat ik werkzaam ben in het Nederlandse bedrijfsleven maar ook midden in de natuur.  Mensen voelen zich prettiger in hun eigen omgeving en komen vaak natuurlijker over dan in een fotostudio. 

Ik probeer zoveel mogelijk met natuurlijk licht te fotograferen. Mijn flitslampen neem ik wel altijd mee zodat we altijd over goed licht beschikken. Ik werk met Elinchrom studiolampen. 

Een goede fotograaf kan met alle camera's goede foto's maken maar om foto's te kunnen leveren die ook technisch van hoogstaand niveau zijn en geschikt zijn voor websites en hoge kwaliteit drukwerk is een goede camera onmisbaar. Momenteel werk ik met een Canon 5D Mark II met verschillende objectieven. 

 

Voor beelden voor een brochure, website of huisstijl ben je bij mij in goede handen. 

Ik vind het leuk om mee te denken wat voor soort beelden gebruikt kunnen worden. 

 

Werkwijze

 

Wanneer je contact met mij opneemt bespreken we eerst je wensen. Het belangrijkste is wat je wilt communiceren; waar moet de foto voor staan? Hoeveel foto's heb je nodig en op hoeveel locaties. 

Op basis van die informatie kan ik een offerte voor je opstellen. 

 

Afhankelijk van de soort opdracht kom ik vooraf de locatie bekijken. Vaak is dit overbodig omdat er altijd wel een geschikte plek is om te fotograferen. 

Alle foto's worden na de fotoshoot bewerkt en zo snel mogelijk, meestal binnen 2 dagen, aangeleverd.