Mijn verhaal

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Gebruik van beeld maakt het mogelijk om een verhaal te vertellen. Een persoonlijk verhaal en zeker ook een bedrijfsverhaal.  

Het is mijn passie en uitdaging om " jouw wereld"  in beeld te brengen op een geloofwaardige en authentieke wijze.

 

Na een lange carriere in het bedrijfsleven heb ik nu ongeveer 10 jaar geleden besloten om te gaan doen wat ik echt leuk vind: fotograferen. Na een opleiding aan de School voor Fotografie in Breda ben ik inmiddels ruim vijf jaar actief als gediplomeerd fotograaf en heb ik opdrachten mogen doen voor zowel gerenommeerde bedrijven als voor particulieren.

Wat ik terug krijg van mijn opdrachtgevers is dat ik met veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit te werk ga. Een uitgebreide intake vind ik dan ook erg belangrijk. Dat geeft mij de mogelijkheid om goed te begrijpen wat mijn opdrachtgevers willen en kan ik een goed product leveren, een product waar ik voor sta en waar mijn klanten 100% tevreden mee zijn.

 

Enkele opdrachtgevers van mij zijn Rabobank, Transvision, Praxis, De Santspuy, Intertasq, Lazeroms Makelaardij en Meer, Beijaflor design en Mix & Match.

 

Wil je kennismaken of meer weten over de mogelijkheden dan kun je mij bereiken via 06-14 11 64 35 of info@jouwwereldinbeeld.nl

 

Karin Hofman

Jouw Wereld in Beeld door Karin Hofman